Ne shvataju da su tu zbog nas i da smo mi ciljna grupa kojoj treba nešto da prodaju.Mušterija je uvek u pravu i nikoga ne treba potceniti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svinje nisu mogle ni prošle godine, ni ove zbog neke zarazne bolesti biti izlagane na sajmu poljoprivrede.Ja sam se iznenadio koliko malo stoke ima, nisam isao 7 godina na sajam. I ono sto ima trecina je Djurdjevica farma. Svinja nisam ni video
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Afrička kuga svinja a živina zbog avijarne influence.Svinje nisu mogle ni prošle godine, ni ove zbog neke zarazne bolesti biti izlagane na sajmu poljoprivrede.
Kod izložbe stoke ima restoran Vojvodina šume, sa skroz normalnim cenama pića i hrane (od divljači jela), nije ne znam kakav izbor ali i mesto je mnogo lepše od ovih šatora gde samo fali da zapeva Vendi.Pivo 400 din, pljeskavica žali bože, al kad si gladan nisi sav svoj... Cene, ko cene, skupo..
Od celog sajma hit je bio traktor-bure, i naravno ferguson bez kabine... Deca ko deca, šta znaju šta je masey 8s...
slovenacka oko 13.000Kakva je ponuda prskalica? Konkretno od 1200l