Poljoprivredni sajam 2014 godina - Novi Sad

Trebao da odem al u kriznom stabu za poplave pa nemam vremena, bice Sajam i dogodine.:ppozdrav:
 
Necu ni ja ici na sajam iako sam se prijavio na spisak. Promena okolnosti i obaveza. Onima koji idu, neka uslikaju koju slikicu masina:ppozdrav:
 
Na sajmu izlozeni traktori bez cena pa koga oni to zavlace i sta glume neke vajne trgovce i zastupnike a sve sama gologuzija i hostapler koji hoce da zive od prodaje par traktora za godinu dana.
Cene nenormalno visoke.
Na svakom standu su lihvari bankari koji vrebaju zrtve da im okace omcu oko vrata.
E vala sam im se majke na..ebao. redom sam ih terao u majcinu a onim najupornijim sam rekao da ne bih kredit uzeo taman da mi za lek treba , radije bih crkao nego se sa njihovim novcima pomagao.
Ne mogu da prezalim za cega sam bacio 500 dinara za ulaznicu.
 
Ja sam bio prekljuce na sajmu skoro sami izlagaci nigde posetilaca obisao i video sve sto me zanimalo za 1h malo nesto pojeli i kuci...
 
Ovaj sajam treba ukinuti ili promenuti rukovodstvo,pa on je uvek bio za narod, a zadnjih godina je samo za budze koji piju na racun fondova.Ovako je to danas izgledalo,isli moja zena,sin i ja, ulaz 2x500, vesalica 2x450, pivo,kafa,gaziran 550, kapa za klinaca 500, 2xlimunada 300.,puko sam preko 3000din za kur...vo zdravlje, nema izlagaca 50%manje , a naroda 80%, prvi put u zivotu sam birao gde cu da se parkiram!
 
Nazad
Vrh