Au Momo sad si me fakticki razocarao i kao covek i kao komunista.
Oko globalnog zagrevanja su po meni i jos nekim profesorima,doktorima nauka...samo dobri prostori za razne manevre. Cinjenica je da je cela planeta u globalnom zagrevanju ali ne od lane,nego vise vekova pocevsi od ledenog doba,preko Titanika do danasnjeg dana. Neka dalja istrazivanja pokazuju da je planeta Zemlja u toku svog postojanja imala te periode priblizavanja suncu-zagrevanje i udaljavanje od sunca-ledena doba. Najveci zagadjivaci su ubedljivo industrijska postrojenja,izduvni gasovi gradskih vozila i mnogi drugi zagadjivaci. Mnogi u tom prenaduvanom problemu vide sansu za osnivanje udruzenja,nevladinih organizacija i brojnih drugih muljaza na foru kako narodu uzeti pare.
Druga stvar po meni je ta sto uvek mi sirotinja najebe** i samo je kod nas taj koeficijent varijabilnosti prinosa iz godine u godinu drastica,a prosecan prinos nam manji nego pre 30godina,sto za ostatak razvijene planete,a posebno zapadni deo Evrope nije karakteristicno,odnosno oni guraju napred.
Umesto da smisle kako se prilagoditi,nasi palam&&& oko razloga,a sami znaju da tu leka nema.
- - - - - - - - - -
P.S. Kako onda te prasume,livade,tajge,tundre,sume i ostali biljni svet nisu zagadili planetu...