Ziko...prvo sto se tice Dragona u istom smo kosu...pokidanih srafova imamo ne znamo ni sami koliko...svaki dan pukne po par komada...Kod nas u selu ima 2 Vajpera i oba su pokrivljena sa traktorma od 130ks. Ja imam Dragona vec 4 godine i nikakvih problema nije bilo (vucem ga sa 210ks i tesko mu je). Da dodam i to da kod mene na Dragonu sam se namenjao sigurnosnih srafova samo tako, dok kod Vajpera nikom u selu jos nije pukao ni jedan sigurnosni. Verovatno nije dobro dimenzionisan sigurnosni sraf, a i materijal na Vajperu je tanji i eto problema.
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
A drugo...na Viperu je sistem sigurnosnog srafa kao na Vogel plugovima-na smicanje umesto na istezanje(tj kidanje),pa se u tome mozda moze pronaci krivac za takve neprimerene havarije...ipak su to nove masine i tako nesto nikako ne bi smelo da se desi.
- - - - - - - - - -
Paracinac OBAVEZNO prijavi...ukazite na problem koji imate,jer i to je jedan od nacina da i proizvodjac uvidi gde je najslabija karika,i to ispravi...a da smo hteli da krpimo,kupili bi polovno.niko nam niti jednu masinu nije poklonio,sve je to placeno,i teskom mukom zaradjeno.Bilo mi mrsko i da zovem za reklamaciju. Opet ce ga ovako napraviti i nista ne dobijam. Ovako sam juce uzeo 50ak kila gvozgja pa cu da ga ojacam. Slikacu ovu kutiju sto je upredena kad je budem isekao da vidim koja je debljina zida. Ja sam kupio 2 u profila koja su zavarena i spojena u kutiju i zidovi su bas debeli. Da je odmah tako uradjeno za ove dve nosece grede mislim da se nikad ne bi iskrivile.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk