Zmaj 151
Član
nije mu previse ja vucem alpler sa 9 tela na neku dubinu 30-50cm na ovom snimku je izgruberisano strnjiste pa smo ga pustili do sasije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da mu nije previse?
Nemam brzinometar ali idem istom brzinom kao i prilikom oranja negde izmedju 9 i 10 km/h,a dubina je bila ako sam uspeo dobro da izmerim oko 45-50 cm u prvom prohodu.Kojom brzinom ide i na koju dubinu radi?
Kristi super izgleda ali gde je ovo???
Razmisljam da napravim sebi podrivac za Zetor 7045 sa jednim radnim tijelom pa me zanima vase misljenje o tome,hoce li ga moci vuci i na koju dubinu? Meni bi odgovarala dubina od 35-40cm.Potreban mi je zbog problematicnih dijelova na nekim parcelama gdje je tlo jako ugazeno,glinovito ili podvodno pa bih tako omogucio da se voda povuce u dublje slojeve gdje bi ljeti dobro dosla ili bi se slila dalje nizbrdo. Najveci mi je problem radno tijelo,ne znam od cega da ga napravim,odgovatajucu plocevinu tih dimenzija je nemoguce naci.Nedavno sam na otpadu naisao na gibnjeve od nekog veoma teskog vozila dugacke oko 1.5m koji su na sredini debeli oko 30mm a na krajevima oko 18mm.Pola takvog gibnja bi bilo idealno ali ga je nemoguce ispraviti.