Iz mog imena se vidi koliko sam mlad
ali zelim da zasadim visnju na 0.5 ha ,sa tendencijom do 2,5 ha u narednim godinama . (priprema za penziju ).
Do sada sam procitao dosta lepih stvari na ovom forumu . Molim kolege da mi pomognu oko adresa kvalitetnih rasadnika (proverenih ) za narednu jesen . na pp.
Period do jeseni iskoristicu za pripremu zemljista po vasim uputstvima sa foruma
Do sada sam procitao dosta lepih stvari na ovom forumu . Molim kolege da mi pomognu oko adresa kvalitetnih rasadnika (proverenih ) za narednu jesen . na pp.
Period do jeseni iskoristicu za pripremu zemljista po vasim uputstvima sa foruma

Moje iskustvo govori da se nisam presao sto sam isao u Merosinu, iako sam ugovorio sadnice kad sam otisao prvi put polovinom juna isao sam jos 2-3puta posle toga. Tada sam imao da biram kakve god hocu od 50cm do 2,5m 1.2.3. klasu, izdanke za dzabe, sertifikovane ili bez sertifikata. Zavisi sta te interesuje, to ces i dobiti.
Sve je blize prolece ne zaboravi kad krece vegetacija, do tad treba da budu posadjene i spremne za start.
Dugovecnost takve sadnice.......... Dali je bolja magriva od njenog sopstvenog korena.............
Kazem, nikad cuo do ovih godina da se kalemi.