ben roj
Član
Pitam za dvostrani gijo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliki je razmak između redova?Nije malo, ja imam 20 ari posadjeno na 60cmSto se uzgojnog oblika tice, to najvise zavisi od tebe, mozes svasta nesto da probas. A mozes i u zavisnosti od sorti da se raspitas sta im najvise odgovara..
Predpostavljam da je najveci posao leti zalamanje lastara i odrzavanje forme spalira?Mislim da je 2,2 m razmak izmedju redova. Sam radim sve bez problema, nije to neki posao na 20 ari tu ima oko 800 cokoti.. Pomogne mi neko po malo u berbi ali to bude neko od ukucana ili rodbine, nema potrebe za radnicima..
Ja kosim bocno motornim trimeromPredpostavljam da je najveci posao leti zalamanje lastara i odrzavanje forme spalira?
Ja koristim makaze za zivu ogradu.Ja kosim bocno motornim trimerom![]()
Ovo mi se sviđa. Ne vidim zašto je po lozu bolje raditi ručnim makazama nego sa ovim. Ako kupiš javi kako radi.Ako ne mogu vise lastara odjednom onda mi bas i ne pravi razliku u odnosu na obicne makaze kao do sad xD Ja sam imao ideju da kupim ovo i samo protrcim niz vrstu nakon sto provucem sta treba:
![]()