laza
Član
Pa sto lepo ne napise plovdina ovaj naziv plamenka cisto sumnjam da neko zna.Lazo plemenka i slankamenka su dve stare sorte.
Imaju tanku opnu i bas su lepe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sto lepo ne napise plovdina ovaj naziv plamenka cisto sumnjam da neko zna.Lazo plemenka i slankamenka su dve stare sorte.
Imaju tanku opnu i bas su lepe.
Da li orezujete koren?Hamburg
Da, ja bas pre 10ak dana nasadio 25 kom tamjanike gde je falilo..Da li orezujete koren?
Kao sto sam u predstavljanju naveo nemam ranija iskustva sa vinogradarstom kao I poljoprivredon uopste. Pored nasledjenog vocnjaka odlucio sam da pocnem I sa po dizanjem vinograda. Posadio sam 25 kom loze hamburg I prokupac. Rupe sam iskopao stvrdlom na dno ubacio Malo stajnjaka pa prekrio sitnom zemljom. Onda sam ubacio sadnice u zatrpao sitnom zemljom tako da vire 4-5cm. Zalio svaku sa oko 5l vode. Cini mi se da sam uradio kao sto je opisano u postovima na forumu. E sad jedno verovatno trivijalno pitanje koje ce nekome biti smesno. Kako ce se sadnice isloboditi parafina tj da li sam ja to trebao da skinem mozda?
Sent from my RMX2202 using Tapatalk