mixer87kac
Član
Ne. Ručne su komande. Tako sam hteo. Na zahtev može šta hoćeš, tač skrin i tako...@mixer87kac : Hoćeš ju moći povezati sa navigacijom?
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne. Ručne su komande. Tako sam hteo. Na zahtev može šta hoćeš, tač skrin i tako...@mixer87kac : Hoćeš ju moći povezati sa navigacijom?

Svuda. Kad mi ostane da usejem jedan red onda izlazi pa gasi 5. Pa onda opet izlazi pali svih 5...Gde je primena tih prekidača vakuuma? U špicevima ili gde?
Kod sole motorici iskljucuju pogon ploce. Tacnije uzubljuju spojnicu pogona lanca.A kako se gase redovi kod SOLE ?
Ona ne prekida vakum.
Imaš blagi špic naprimer. Na 400 metara 6 redova nek bude. Znači prvih 70 metara imaš punu mašinu. Onda sledećih 70 m imaš 5 redova. Pa posle imaš 4, pa 3 pa tako na drugom kraju imaš 70m jedan red da useješ. E sad možeš da poseješ na taj špic uvratine pa da ne isključuješ redove nego ih posle u špartanju isečeš. To je 1 red 70m, 2 reda 140m, 3 reda 210m, 4 reda 280m i 5 red sečeš čitavih 350m. Ili možeš svakih 70m da staješ da izlaziš i isključuješ red po red. A sa ovim ventilima nema stajanja, jedino gubiš 5-6 zrna pri isključenju. Na 5 redova to je oko 30 zrna. E sad jel bolje tih 30 zrna gubitka ili da seješ na skroz pa posle da isečeš boga oca biljaka, ili da izlaziš iz traktora svakih 70m da isključuješ, da se mastiš oko tih kardančića, prašina, turbina izduvava taj vazduh pun te farbe pa ti udišeš,... i da ne nabrajam dalje...?Али кад гасиш(ручно спојка)не пада семе са плоче...овако постоји расипање семена?Свакако ако усејеш и у дупли ред штете има...
Koji je unutrašnji prečnik creva i pošto je metar takvih creva? (i gde ima da se kupi?)
45 mm. 1750 din metar. Almex.Koji je unutrašnji prečnik creva i pošto je metar takvih creva? (i gde ima da se kupi?)