Pneumatske sejalice za kukuruz

Za koju ces imati 50% povracaj, pa ti vidi zelis kantu staru gde te ceka non stop neki remont ili novu Tursku za iste pare koja nije ni za sta po necijim pricama jer nema ime!

Ne gledam dal je turska ili nije. Dobro su se pokazale skoro sve turske.
NOvo je novo.
Ako se prodje da neki konkurs nije lose
Ali na pokrajinu malo teze.

Poslednja izmena:
NOvo je novo.
Mislio sam na republicki!

Само дај...муфте и Сирће слатко!Пре 10 год сте се клели у Нодет шта је сад?Клели...
Sve u svoj vreme. Dobre su i danas Nodetke ali ipak ove vece, teze, diskosne su mnogo bolje!

Нећу нигде ал уме да се окиша...ко гарантује да неће бити кишних-сувих Априла...Колико сам пута сејао са Агријом нагазни точкови и вис и терај😉

@mixer87kac jel se isplati uzeti gaspardo polovnu?
Koliko bi kostalo otprilike neki remont za nju?
Nadju se MTE 6 za 7,8.000
A neka npr ozdoken nova 14.000
Ne znam za polovnu ali meni se ova nova isplatila višestruko. Uzeta 2012.... remont neki veći nisam imao. Evo sad creva, ali to mislim da sam ja doprineo dosta jer je prošle godine posle setve 2 meseca stojala na suncu. Par ležajeva na nagaznim točkovima. I prošle sam zamenuo sve ležajeve na četvrtastim osovinama. Turbina ništa, reduktori ništa, pogon ploče ništa, široki točkovi ništa, diskovi ništa... A posejala Boga Oca...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

NOvo je novo.
Rekao sam pre par postova unazad, covek sa turskom sejao zadnjih 5godina barem 2000ha nista nije dirao na njoj. Za jednu sezonu je on nju isplatio i jos povracaj uzeo skoro dzabe ga izasla.

Rekao sam pre par postova unazad, covek sa turskom sejao zadnjih 5godina barem 2000ha nista nije dirao na njoj. Za jednu sezonu je on nju isplatio i jos povracaj uzeo skoro dzabe ga izasla.
Ma dobre su sejacice nisam rekao nista lose.
Ja sam uporedio samo gaspardo polovnu od 7000e i novu tursku od 14.000
Dal vredi uzeti polovnu
Novo je novo ali ako se ne izvuce neki povracaj 14.000 je puno para.

Jedan je kod nas prodao polovnu šestorednu za 40.000 evra i kupio novu osmorednu...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Ma dobre su sejacice nisam rekao nista lose.
Ja sam uporedio samo gaspardo polovnu od 7000e i novu tursku od 14.000
Dal vredi uzeti polovnu
Novo je novo ali ako se ne izvuce neki povracaj 14.000 je puno para.
Pa to sam ti i rekao, na republickom imas povracaj 50% pa tu si, tvoje je da odaberes polovna brend ili “ olos “ turski za iste pare😀

Nazad
Vrh