Peet
Član
Za koju ces imati 50% povracaj, pa ti vidi zelis kantu staru gde te ceka non stop neki remont ili novu Tursku za iste pare koja nije ni za sta po necijim pricama jer nema ime!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislio sam na republicki!Ne gledam dal je turska ili nije. Dobro su se pokazale skoro sve turske.
NOvo je novo.
Ako se prodje da neki konkurs nije lose
Ali na pokrajinu malo teze.
Sve u svoj vreme. Dobre su i danas Nodetke ali ipak ove vece, teze, diskosne su mnogo bolje!Само дај...муфте и Сирће слатко!Пре 10 год сте се клели у Нодет шта је сад?Клели...
Gde ces po blatu u setvi?!Поштујем поштујем...Пеет ако не буде блатаонда Нодетка и то она са тупим улагачима
![]()
Ne znam za polovnu ali meni se ova nova isplatila višestruko. Uzeta 2012.... remont neki veći nisam imao. Evo sad creva, ali to mislim da sam ja doprineo dosta jer je prošle godine posle setve 2 meseca stojala na suncu. Par ležajeva na nagaznim točkovima. I prošle sam zamenuo sve ležajeve na četvrtastim osovinama. Turbina ništa, reduktori ništa, pogon ploče ništa, široki točkovi ništa, diskovi ništa... A posejala Boga Oca...@mixer87kac jel se isplati uzeti gaspardo polovnu?
Koliko bi kostalo otprilike neki remont za nju?
Nadju se MTE 6 za 7,8.000
A neka npr ozdoken nova 14.000