talianu
Član
Jesu.Дали су на Агрији исти улагачи као на Олту,Нодету?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesu.Дали су на Агрији исти улагачи као на Олту,Нодету?
Kod nas su sve stari kombajni na ovom dzondiru je kako smo izmerili bio 80cmA kako će onda kombajn kad mu je adapter na 70cm?
Јел су за Нодет Олт може слика некаKoliko su ulagači za pneumatsku nodet sejalicu (zelena ona ) i koliko je bitno za samu setvu da su u dobrom stanju? Pored toga što je lakše vuče.
Video sam ovde na forumu da ljudi navare 2 flaha tako da od starih naprave nešto što liči na ove OLT mehaničke plave.
Ja imam neke koji ne pasuju na moju. Treba da su oni najduži. Ako nekog zanima imam 4 komada, AKCIJA TRAJE!
Od stanja ulagača ti dosta zavisi i ispravna dubina setve. Ako su ulagači tupi sejalica možda neće postići potrebnu dubinu (zavisi i od pripreme) pa bude plitka setva. Znači moraju biti oštri ali ni u tom smeru ne treba preterivati (npr. da navariš veći naoštreni flah), jer tad ulagač neće naparvi tvrdi kanalčić na koji će postaviti zrno.Koliko su ulagači za pneumatsku nodet sejalicu (zelena ona ) i koliko je bitno za samu setvu da su u dobrom stanju? Pored toga što je lakše vuče.
Video sam ovde na forumu da ljudi navare 2 flaha tako da od starih naprave nešto što liči na ove OLT mehaničke plave.
Ja imam neke koji ne pasuju na moju. Treba da su oni najduži. Ako nekog zanima imam 4 komada, AKCIJA TRAJE!