Pneumatske sejalice za kukuruz

IMG-2421.png
IMG-2420.png
IMG-2419.png
Vredi li ova Nodetka 1500e to je nesto najjeftini sto sam nasao u mom kraju a da me ne kosta nista prevoz, ipak cu poslusati vas savet i odustati od becker 🤦🏻‍♂️

Dao sam kolegi broj jednog naseg svercera, bude korektnih masina ovde za manje pare i mozda moze da se uklopi sa prodavcevim prevozom za te pare.
Neki dan sam prodao kolegi Aci moju Maju 6r prevoz 100din/km u jednom pravcu. Ima povoljno prevoza, da ima neko poznat da prodaje organizovao bih mu da dobije pravu masinu za 1500e koje nisu male pare za Olta 4r.

IMG-2421.png
IMG-2420.png
IMG-2419.png
Vredi li ova Nodetka 1500e to je nesto najjeftini sto sam nasao u mom kraju a da me ne kosta nista prevoz, ipak cu poslusati vas savet i odustati od becker 🤦🏻‍♂️
Ова се није очешала од нодет сејалицу. Можда само мало личи на нодет али кад се упали светло више не личи.

Ова је већ добра и права нодетка и ако је 1400е немој много да чекаш и да тражиш, друге јефтиније да ти не би промакла. Ја сам моју оволико платио скоро па у очајном стању наспрам ове са огласа.

Ова је већ добра и права нодетка и ако је 1400е немој много да чекаш и да тражиш, друге јефтиније да ти не би промакла. Ја сам моју оволико платио скоро па у очајном стању наспрам ове са огласа.
Necu da cekam samo da ugovorim prevoz i idem po nju

Trebalo bi sutra na vasar da uzmem ploce za kukuruz za nodetku? Koja sirina rupe su najbolje? 18 ili 22 rupa bi uzeo

Meni je sa 4.5 mm rupama bilo problema, bolje mi drzi zrna sad sa 5.2 a neki stavljaju i 5.5 mm.

Sto se broja rupa tice tu ti vazi sledece: vise rupa -> sporije okretanje ploce pri istoj brzini -> preciznija setva.

@DraleTD jel nece biti problem sto ova ima samo jedan pogonski tocak jedan je skinut i prepravljena je na lezaj samo, ja nisam primetio na slikam da je samo jedan tocak

Nazad
Vrh