Pneumatske sejalice za kukuruz

Tockovi za dubinu pored diskova igraju veliku ulogu,v nagazni iza,tezina baterije
Da ne citiram sve...
Točkovi pored diskova igraju ulogu kada imaš V nagazne, a kada imaš široke onda baš i ne koliko vidim. Maja ima težinu, Nodetka ne.
Ali ok, kod tebe je takav tip zemljišta, kod mene nije, tako da te potpuno razumem što si ogorčen na raonu. Meni, završava posao jer ne sejem repicu sa njom. A za kukuruzen je odlična (sve se manje seje :) ), a hoće da se izbori i sa redukovanom obradom. Naravno puno teže od diskosne ali ide to.
E. al nisi mi odgovorio koju bi kupio? Mene lično je strah ovih turkinja.

Ja nzm iskreno sta bih kupio xd,jako sam izbirljiv ,mogao sam vec kupiti neke diskosne polovne,ali ne svidja mi se ovo,pa ono ,i tako odu sa oglasa,onda dodje susna godina pa naleti idealna masina ali nema para i psujes sto si uopste i gledao oglase :ROFLMAO: .Jos uvek se kajem sto prosle godine nisam kupio jednu Horsch polovnu,za manje cenu nego sto mislite,ali zahtevala je dosta dorade da radi ...A novo tursko,sve mi jedno koja je,samo je bitno meni licno da ima depozitor za djubrivo,za mikrogranulat i razgrtace zetvenih ostataka,one zvezde,ne raonik.A skuplje tipa Monosem i slicno,nema tu puno razmisljanja,imas para,nemas para,pogresiti neces.

@Arkadije To sto planiras zahteva dosta konja ispred, mislim na osnovno djubrivo plus mikrogranulat.
Gledas 4 ili 6 redova?
Obrati paznju da ne moze bilo koje djubrivo kroz te sejalice, ako ima prasine u sebi nece da valja. Mora yara, timac, tako nesto

@Arkadije To sto planiras zahteva dosta konja ispred, mislim na osnovno djubrivo plus mikrogranulat.
Gledas 4 ili 6 redova?
Obrati paznju da ne moze bilo koje djubrivo kroz te sejalice, ako ima prasine u sebi nece da valja. Mora yara, timac, tako nesto
Zetor 6911 nosi diskosnu sa djubrivom i diskosnim ulagacima 4 reda sa zvezdastim razgrtacima za zetvene ostatke. Imam tegove napred, nije mu sve jedno ali radi. A sto se tice djubriva, urea ide bez problema.

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Мени је жеља Маја дискосна 4 реда,али никако да ме стрефи једна кишна година. Онда би ми концепт сетве био скроз другачији и простији. У марту од једаред двапут спремим и чекам половини априла са сетвом,тотал плус на црно и њива целе године чиста.

Samo treba pratiti i može da se naleti na povoljno.Pisao sam već da sam kupio polovan Nodet Planter 2 za cenu obične Nodetke.Znači ovu platio 2200 evra a moju prodao za 2000 evra.Dosta sam zadovoljniji sa ovom a bila je još jedna prilika da kupim noviju diskosnu za male pare.Mora se imati keša da bi mogao da reaguješ.

Nazad
Vrh