U sejalicu staje 600kg traktor nosi 300, to je za hektar ili nešto više. Ne kači mi se za veći traktor ovaj je okretan i ide to.Obidjes 1-2 kruga u njivi i sipas seme ?,tj za sipas uvek samo za malo vise od hektara u nju ?.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U sejalicu staje 600kg traktor nosi 300, to je za hektar ili nešto više. Ne kači mi se za veći traktor ovaj je okretan i ide to.Obidjes 1-2 kruga u njivi i sipas seme ?,tj za sipas uvek samo za malo vise od hektara u nju ?.
Koliko kg ima puna?Ja sam radio sa armom 854 i sestorednom ozduman sa depozitorima za djubar stavio na prednjim felnama po 100kg tegova moze da se radi al malo na silu.
Nisam je merioKoliko kg ima puna?
A nije možda tablica točna.Ljudi ogromne probleme imam, ne znam kako slike postavit ali, ne znam zasto ne seje mi tocno sijacica, skidace namjestim, guram tocak skida fino ne odbija sjemena, guma tlak 2 bara, lanci zategnuti, opuho kompresorom kutije sve, stavim na 18.4 kuruz ispadne ispod 70000 umjseto 77000 sklop, živce mi jebe , kardan na 540 obrtaja naredim, vakum oko 7, nigdje ne gubi vakum, servisna podrska je kur, imas li ti neko iskustvo? Ozdoken sijacica..... Brzina sejanja 6km/h
Hoću, kad nikne slikam, ljudi tako traže, sijem usluga puno i sad sam usjeo 15ha silaže orjetko i čovek nije baš zadovoljan... Ne znam šta ćemo....Kako izgleda kad nikne, daj neku sliku, dali negde fali seme ili seje na veci razmak i da ne preterujes malo sa tom gustinom tu treba kisa da pada svakih nedelju dana