Pneumatske sejalice za kukuruz

Skini tegove sa zadnjih tockova i stavi napred u prednje tockove ili napravi napred sanduk i stavi tegove u sanduk.

Svaka cast ako Arma to moze, ovaj moj kinez 75ks sa cetvororednom dok nije stavljen prednji utovarivac i kasika je leteo kao sanke,nije se moglo smotati.

Ja sam radio sa armom 854 i sestorednom ozduman sa depozitorima za djubar stavio na prednjim felnama po 100kg tegova moze da se radi al malo na silu.

Da li neko ima ovakvu Sicam sejalicu? Ili Hassiu, čija je licenca Sicam. Treba mi šema podešavanja lančanika za razmak između zrna u redu. Unapred se zahvaljujem.
7c781131756ca1fe2fc0d802e23b649a.jpg

Послато са 23028RN4DG помоћу Тапатока

Polako pa sam nadji kombinaciju koja ti odgovara,izmeri negde 14,3m i pusti sejalicu pa izbrojis zrna koliko bacila pa x1000 toliko ti ide po hektaru i tako nadjes kombinaciju koja ti pase

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Prođi u njivi neku deonicu sa sejalicom, izbroj ripne na pogonskim točkovima i pokušaj (ako se ne poklapaju sa traktorskim) da na otisku u zemlji izmeriš rastojanje izbrojanog broja ripni (jedan pun okretaj pogonskog točka). Potom malo matematike iz osnovne škole i lako izračunaš celu tabelu.. (izbrojiš zube lančanika, plus broj rupa na ploči)

Nazad
Vrh