Pneumatske sejalice za kukuruz

Skini tegove sa zadnjih tockova i stavi napred u prednje tockove ili napravi napred sanduk i stavi tegove u sanduk.

Svaka cast ako Arma to moze, ovaj moj kinez 75ks sa cetvororednom dok nije stavljen prednji utovarivac i kasika je leteo kao sanke,nije se moglo smotati.

Ja sam radio sa armom 854 i sestorednom ozduman sa depozitorima za djubar stavio na prednjim felnama po 100kg tegova moze da se radi al malo na silu.

Da li neko ima ovakvu Sicam sejalicu? Ili Hassiu, čija je licenca Sicam. Treba mi šema podešavanja lančanika za razmak između zrna u redu. Unapred se zahvaljujem.
7c781131756ca1fe2fc0d802e23b649a.jpg

Послато са 23028RN4DG помоћу Тапатока

Polako pa sam nadji kombinaciju koja ti odgovara,izmeri negde 14,3m i pusti sejalicu pa izbrojis zrna koliko bacila pa x1000 toliko ti ide po hektaru i tako nadjes kombinaciju koja ti pase

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Prođi u njivi neku deonicu sa sejalicom, izbroj ripne na pogonskim točkovima i pokušaj (ako se ne poklapaju sa traktorskim) da na otisku u zemlji izmeriš rastojanje izbrojanog broja ripni (jedan pun okretaj pogonskog točka). Potom malo matematike iz osnovne škole i lako izračunaš celu tabelu.. (izbrojiš zube lančanika, plus broj rupa na ploči)

Ljudi ogromne probleme imam, ne znam kako slike postavit ali, ne znam zasto ne seje mi tocno sijacica, skidace namjestim, guram tocak skida fino ne odbija sjemena, guma tlak 2 bara, lanci zategnuti, opuho kompresorom kutije sve, stavim na 18.4 kuruz ispadne ispod 70000 umjseto 77000 sklop, živce mi jebe , kardan na 540 obrtaja naredim, vakum oko 7, nigdje ne gubi vakum, servisna podrska je kur, imas li ti neko iskustvo? Ozdoken sijacica..... Brzina sejanja 6km/h

Kako izgleda kad nikne, daj neku sliku, dali negde fali seme ili seje na veci razmak i da ne preterujes malo sa tom gustinom tu treba kisa da pada svakih nedelju dana

Ljudi ogromne probleme imam, ne znam kako slike postavit ali, ne znam zasto ne seje mi tocno sijacica, skidace namjestim, guram tocak skida fino ne odbija sjemena, guma tlak 2 bara, lanci zategnuti, opuho kompresorom kutije sve, stavim na 18.4 kuruz ispadne ispod 70000 umjseto 77000 sklop, živce mi jebe , kardan na 540 obrtaja naredim, vakum oko 7, nigdje ne gubi vakum, servisna podrska je kur, imas li ti neko iskustvo? Ozdoken sijacica..... Brzina sejanja 6km/h
A nije možda tablica točna.

Kako izgleda kad nikne, daj neku sliku, dali negde fali seme ili seje na veci razmak i da ne preterujes malo sa tom gustinom tu treba kisa da pada svakih nedelju dana
Hoću, kad nikne slikam, ljudi tako traže, sijem usluga puno i sad sam usjeo 15ha silaže orjetko i čovek nije baš zadovoljan... Ne znam šta ćemo....

Nazad
Vrh