Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hvala puno,sad cu sve da je ocistim pa cu da probamJa sam bio vlasnik 20 godina pa da ti objasnim kako sam ja radio. Sejalica se vozi prazna na njivu ,ukljucis kardan sipas seme i polako okrenes tocak da krene seme da ispada ,ne smes da osetis da zapinje onda slomi seme ,gas do 1600 obrtaja motora,kad je sve ok cujes turbina lepo pišti svira ,kod kuce pre setve ukljucis kardan tirbinu i sve dizne otvoris i ocistis hoce da bude prasine i mrtvi buba ,te dizne skidaju visak semena i nabijaju seme u plocu mozda one su prljave i ne rade kako treba ,pre svake sezone skinem raonik odvrnem ona tri sarafa i rastavim kuciste setvenog aparata i ocistim prasinu i lom od semena a tako se i skida ploca . Prve dve godine sam se navikavao na nju posle je sve islo bez problema . Trazi mekanu i lepo spremnu njivu ,cisto suvo seme ne sme biti mokro i lepljivo ,ne mozes iskljuciti bateriju da seje posebno moras seme isprazniti i podici je da ne para bez veze . Kad je sve u rede seje jako prezno i nez nekog preteranog jakog gasa ,na kraju njive kad okreces mozes i da smanjis gas na ler da ti ne lupa kardan bez veze ne moze seme da spadne .
Презадовољан...Јел си задовољан са том контролом и код мене иде она ове године,кад си сам на њиви нема више зезања
I mi imamo "Seju".Moze to da se podesi da reaguje na koliko hoces sekundi,kod nas je na 4 sekunde namestena.Ja sam uzeo neku kontrolu iz Starčeva "Seja" prvi utisci su dobri jedino je možda trebalo malo brže da se oglašava pri nekom nedostatku ,sada je posle otprilike 5 sekundi,možda bi valjalo posle 2-3 sekunde.Jbg ako sejem brzinom oko 7km/h oglašava se posle 10-tak metara.