nikola indjija
Član
Ja imam 5.5 i odlicne su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda je i 4 lancanika.Dolje 5?
To je onda ona novija nodetka
5 je prava mera za kukuruze, ko radi sa 5,5 ima u rezervi i 4,5Videcemo,ovi nisu imali sa rupama od 5,5mm ,zvao sam tamo i u ekopan on je imao samo od 4,5mm, do prosle godine sam sejao sa rupama od 4,5 mm i bilo je ok,jedino sam imao malo problema sa pionirom 216 bilo krupno seme.
Nismo menjali ali smo ih često skidali .Zašto pitaš ?Da li je neko mozda menjao na maji(diskosna) nosac tocka sto odrzava dubinu?
Lakše je pratiti na sredini.Danas bila generalna proba sejalice u basti i radi super ...skontali smo da markeri mogu toliko da se izvuku da budu na sredini traktora u sledecem prohodu ..e sad koja su vasa iskustva jel bolje da marker bude na sredini traktora ili prema tocku ?
Uz masinu sam dobio ploce od 22x5.5 ,18x4.5 i 16x3.5 ..cemu sluze te od 16 rupa ,vidim da ih nema u knjizi? (ps radi se o olt sejalici)
Meni su na Armi prednje gume 38 cm široke. Misliš da je do navike a da nije lakše pratiti neku cev ili nišan što već imam fabrički ili stalno ciljati gumu koja je 10 puta šira od traga markira?Stvar navike.
Moze li neko da moze da postavi tabelu za stelovanje za Majevicu Laru. Hitno mi je treba mi za sutra, nikako ne mogu da pronadjem upustvo....