Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lanac je skratio na njivi i nastavio setvu,nakon nicanja kukuruza tu bas nije bio dobar raspored zrna na tom delu njive,on predpostavlja da je do toga...100% je bolje i ispravno staviti nov lanac. Ne vidim svrhu skracivanja lanca, ako se vec toliko natega, znaci da se potrosio i da je za zamjenu.
A da pitam, posto mi nije jasno kako mu je bila neprecizna kad je skratio lanac?
PregustoKako nije dobar raspored? Pregusto ili previše retko?
Ne bi trebalo da ima veze. Lancanik tu igra glavnu ulogu.Lanac je skratio na njivi i nastavio setvu,nakon nicanja kukuruza tu bas nije bio dobar raspored zrna na tom delu njive,on predpostavlja da je do toga...
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Trazio sam oglas ali ga nema,verovatno je obrisao!
drustvo jel zna neko gde mogu da narucim elekronsku kontrolu setve za nodet cetvororednu?
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
+381 65 2090834drustvo jel zna neko gde mogu da narucim elekronsku kontrolu setve za nodet cetvororednu?
p@Premerim kad stignem pa ti javim koliko mi treba.Ja imam parče od Oltove ako ti nešto znači.
Ја сам за Агрију у Агрији(Суботица) куповао пре две год са два реда рупа за соју тј 120рупа комад је био око 1750дин,ово 750 дин ми нешто мало какав је квалитет тих плоча?
Ja sam prosle godine kupio Agroelektronika kontrolu setve i super se pokayala. Mislim da je bila oko 170edrustvo jel zna neko gde mogu da narucim elekronsku kontrolu setve za nodet cetvororednu?