mladen87
Član
Jel ima neko da proda ili zna nekog ko pravi gredu za nodet 6 redi na izvlacenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije pomodarstvo, već manje prohoda, gaženja, preciznija distribucija, manje izvetravanje azota, i može se smanjiti količina djubriva za 10-tak posto s istim efektom, a mana je gubljenje vremena čestim sipanjem đubriva u setvi, kada svi žure.Pozdrav svima,interesuje me koje su prednosti bacanja veštaka u setvi pored reda u odnosu na celu površinu?Pošto sad većina novih sejačica malo ozbiljnijih imaju uređaje pored super starta i za veštak.
Jel ima neko da proda ili zna nekog ko pravi gredu za nodet 6 redi na izvlacenje?
Bio na kupujemprodajem prodavao je samo gredu za nodet ali samo dva spoljne baterije je uvlačio.
Kad sam stavio te tarne prstenove nove ,otislo mi nekoliko novih konusnih zupcnika,jednostavno tesko se okretale ploce i otisli zubi ....od tad ne smem stezati sraf od vratanca.Jeb... sejalicu ,sve novo stavis i opet ne valja,ili su u pitanju delovi ,los kvalitet,losi kalupi,mere,itd ...
Inace sa losim tarnim prstenovima,kad se vratanca zatvore,i kroz kontrolno prozorce ako se prstom moze lako drmati ploca ,znaci da ne dihtuje dobro:svaka cast,onda ili je nesto do vratanca,ili pre ce biti previse istrosen tarni prsten.Pricam o Nodetkama naravno.
Drugar je skracivao pa mu je bila neprecizna u setvi,svakako da je bolje staviti nov.Bolje ga zameniti.