nikola indjija
Član
Podizna moc mtz 82 moze da se poveca i stavljanjem većeg klipa.U N.S. ti pomocni klipovi 500e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@ Srdjan7 jel to Pulser na slici?
Zar gibanj je samo toliko izdrzao? I ja sam mislio nesto od gibnja da napravim ali ako ni takav kaljeni i jak materijal ne traje duze onda da ga ...!!!Mi smo sekli gibanj od autoprikolice i izdrzali su sezonu. Za sledecu isto cemo
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sola prosem k i Nardi starsem k su indenticne sejalice samo ofarbane u crvenu i zelenu boju. Sa teleskopskom gredom je prazna teska oko 1,5 t , ali je problem krak poluge jer su baterije daleko iza grede i onda to vise nije ta kilaza. Moja pumpa je nova i klip je ispravan 100 % jer je remontovan neposredno pre ove sezone zbog curenja ulja na onoj maloj iglici. Ulje je zamenjeno isto tik red samu setvu. Dize on to nije da ne, ali da bi se sejalo bez da se strepi dodatni klipovi naprosto moraju biti montirani. Nije problem u pumpi to sam se jednom uverio kod kombajna kad je trebalo da digne kukuruzni heder pa nije mogao. Dodali samo jedan cilindar i on na ler gasu bez da oseti digne heder.
Ne dize pritisak ulja teret vec kubikaza cilindara. Sa ova dodatna dva cilindra ce biti mnogo lakse traktoru i pumpi, a i ramena su jaca i nema bojazni od pucanja.