paorpaor
Član
Odg: Sejalica za kukuruz
Koliko redova 4 ili 6,a mozda i 5 ?
Koliko redova 4 ili 6,a mozda i 5 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako je za mene pitanje,4 redapaorpaor je napisao(la):Koliko redova 4 ili 6,a mozda i 5 ?
ne radi mi km sat,pa ne znam tacn,jednom smo isli pored sa rusom pa merili,o prilike 7 km/hpaorpaor je napisao(la):Ja sejem sa 542 (5 brzina) drugom na 1700 obrtaja,a to je brzina oko 7,5 - 8,5 km/h.
juce sam iskrivio drzac gde je zasrafjen ovaj lezaj na osovini.nisam zakacio spaner na menjacu,i namotao mi lanac,da popizdisdicki je napisao(la):Ipak, kako sam predpostavljao, morao se ili doraditi spaner ili ne bi valjao posao.
sa 560 slobodno vozi 1 brzom malkice jace od po gasakloki je napisao(la):soja na 70cm 6to redna sejalica
ploca original nodet 98 rupa u dva reda
menjač na najgušce to je 3b tacno 3 cm razmak u redu
svi zupčanici standardni z24 na kandži
nema potrebe za prepravkama
imt 560 3spora za svaki slučaj jbg spor kardan pa treba malo po gasu.
kloki je napisao(la):soja na 70cm 6to redna sejalica
imt 560 3spora za svaki slučaj jbg spor kardan pa treba malo po gasukoliko sejes soje po jutru sa tim plocama.robici je napisao(la):sa 560 slobodno vozi 1 brzom malkice jace od po gasakloki je napisao(la):soja na 70cm 6to redna sejalica
Post je spojen: [time]1272060728[/time]_________________________________________________
danas imao malo lufta pa reko da napravim koju fotku
Juce sam vas video kad sam se vracao iz NS.robici je napisao(la):sa 560 slobodno vozi 1 brzom malkice jace od po gasakloki je napisao(la):soja na 70cm 6to redna sejalica
Post je spojen: [time]1272060728[/time]_________________________________________________
rokfeler je napisao(la):koliko posejkod mene su ploce 120 rupa,pa zavisi na koliko stavim,kako podesim menjac,na 4b sejem 44 kg soje po juru.kloki je napisao(la):soja na 70cm 6to redna sejalica
imt 560 3spora za svaki slučaj jbg spor kardan pa treba malo po gasukoliko sejes soje po jutru sa tim plocama.robici je napisao(la):sa 560 slobodno vozi 1 brzom malkice jace od po gasakloki je napisao(la):soja na 70cm 6to redna sejalica
Post je spojen: [time]1272028328[/time]_________________________________________________
Ima uputstvo za beker ovde:PIFTA je napisao(la):Dali neko ima skicu turbine od bekerovog sejaca?
A šta će ti?PIFTA je napisao(la):Dali neko ima skicu turbine od bekerovog sejaca?
pogledaj one dihtunge oko diska tu ti vjerovatno duvarokfeler je napisao(la):ljudi treba mi pomoc,juce u setvi soje jedna baterija nece da seje, kad su dignuti tockovi pa ih zavrtim rukom radi normalno,kad je pustim na zemlju krene nekih 2m i nece da dize seme na setvenu plocu,ali samo jedna baterija,zamenijo creva opet isto.inace sejalica je nodet 4 reda