Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sve tacno , al obrnuto zameniosi uduvavanje sa usisavanjemparacinac je napisao(la):pa bolji je princip uduvavanja nego usisavanje bar po meni ako ti crevo nedaj boze malo iscepano ili kovica ne zadihtuje lepo poklopac mozes da se slikas dok kod udovavanja to nije problem samo sto kada crevo malo iscepano nece biti 100% precizna kao kada je celo to je prednost a manu nema!!!
Pa trebalo bi da se krece 6-8 km/h. Trebalo bi da bude 5. zec.mladenmaso je napisao(la):ljudi sa kojom brzinom terate mtz 82 kad sijete kukuruz
dicki je napisao(la):Jesi li sam bazdario ili koristis neku tablicu? Ako koristis na pr. desni zupcanik dole na tocku i levi zupcanik kod kandzaste spojke, kako ''ispravis'' lanac da ne zaspinje i da ne grebe negde? Ja za soju stavljam zupcanik od 16 zuba, a pomeranje osovine da bi se ispravio lanac je moguce kod samog lezaja ekscentricnim zatezanjem-otpustanjem veze lezaj-osovina i zatim fiksiranjem imbusom.Nedostatak ovog mog sistema je ''samo'' sto moram pri promeni zupcanika izvaditi 4 clanka lanca sa oba pogona [ brze spojnice] i sto moram sipku izvlaciti levo-desno radi promene zupcanika, sto traje 15 min.Koristim ploce 72 i 98 rupa u jednom redu, i ne postoji ne ostvarljiva kombinacija za soju.
Sejem sa MTZ820mladenmaso je napisao(la):ljudi sa kojom brzinom terate mtz 82 kad sijete kukuruz