Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam agriju od 2004. godine i zadovoljan sam sa njom.Soju sejem sa pločama sa od 120 rupa u dva reda.Moram da skinem brisače i radi super.Ove godine cu da probam i repu da sejem.Skupicu ću je na 50 cm kao i za soju,EKS je prikopčana i gas.Zainteresovan sam za novu ,, agriju,,pa me interesuje kakva je u soji, dal drzi dobro,verovatno pise negde pa da ne listam.
I ja bih voleo da saznam po čemu je bolja!
Gde mogu da se kupe unirvezalni raonici (ima diskove)za noodet planter 2?
Koliko kosta sola u osnovnoj opremi.
sola bolje zatvara brazdicu zato sto su joj diskovi na 8 stepani,mater mak je na 14 stepeni i zato nemogu nagazni tockovi da zatvore brazdicu u blatnjavom.a sto se tice diskova isti su kao i na svaku drugu sejalicu samo sto je kuciste plasticno.
- - - - - - - - - -
[/URL][/IMG]
Neznam po čemu je bolja Sola pd MaterMacc-a? Hoćeš da kažeš da oko 250 kupaca Matermacc-a su pogrešili? Ili je par kupaca Sola-a sejalica upravu?
Bez uvrede al to što si napisao je čista glupost. A svaka marka sejalice može da napravi ispitivanje u kom pokazuje da je ta sejalica najbolja. Znam lično za neke proizvođače. .