Bubu
Član
Nemam ni ja ali cu se raspitati posto je. Postoji opcija, na kompjuteru imas one prekidace i ostavljene izlaze za te elektromagnete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
trebam da sad remontujem nodet sejacicu,pa jel neko zna neke radnje sto prodaju delove...ja sam imao broj ,ali sam izgubio
Digni sejalicu i rucno okreci tocak i mora da pogasi sve crvene i upali zelene ako je sve ispravno i radi kontrola setve..........ovo je stroj za direktnu sijetvu koliko vidim, ima moj prijatelj sfogiju nosenu potpno isti sistem aparata za sijanje... odlican stroj....
- - - - - - - - - -
eh da i da pitam one koji imaju kontrolu sijetve, ja sam se ponovio u to i isprobao ju pa mi nesto nije jasno, s obzirom da nemam puno mijesta u dvoristu da ju poteram desetak metara poteram ju 3-4-5 i nikad mi se sve lampice ne popale zeleno(nadam se da znate na ceg mislim) e sad dali treba vise metara napraviti da bi to radilo kako treba ili..???
prema vremenskoj prognozi pre 20aprila u njivi nema sta da se trazi...a nisam mislio i da je farbamKolega, hoces li stici, posto jos nemas ni delove? Bez obzira na vreme, ipak nam je setva na pragu.
Zato ima diskove na ulagacima da seku biljne ostatke i netreba joj nista drugoFale joj "sklanjači ostataka" , nebi se uopšte dobro pokazala u kukuruzu na kukuruz.