Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
NIje papreno , ako je odradjeno kako valja. Koliko će tek mene na kraju izaći kada moram još ulagati u već "remontovanu".
Ja sam trazio vise od mesec dana masinu jedino kod njega su bile u boljem stanju (ja sam trazio da vidim prvo kako ona izgleda pre nego sto je sredjuje) kod ostalih to je groblje koje se kupi na kg... Kod njega je bila fixna greda 3100 a sklopljiva 3500 da ti je dotera kuci, i bio sam gotovo odlucio da kupim od njega i slucano naletim na Agriju i pazarim nju... valjda se nisam zeznuo...Ovaj decko iz Prhova pravi 6-redi sklopive...
kakva suvam mišljenja još bplje iskustva o majevicinim sejalicama konkretno o ovoj
http://www.majevica.co.rs/index_files/Page4685.htm
400.000 je bila cena s tim da proizvođač dobija subvenciju ministarstva ekonomije 20%, znači majevica je dobila 20%,nadam se da će ministarstvo poljoprivrede davati ove godine za kupovinu nove mehanizacije subvencije.261000 cena je bez pdv-a, prosle god. je kostala 271000 sa PDV
-------------
@ZlatkoPap 76,dali si pokusao da ti smalje cenu na ovu subvencionisanu? ipak si je pazario u ovoj godini bez obzira sto jos nije bilo na snazi subvencija.
400.000 je bila cena s tim da proizvođač dobija subvenciju ministarstva ekonomije 20%, znači majevica je dobila 20%,nadam se da će ministarstvo poljoprivrede davati ove godine za kupovinu nove mehanizacije subvencije.
Zna li neko koje setvene ploče idu kod BEKERICE za setvu suncokreta ili se mogu koristiti ove za kukuruz. Hitno je kupio bih sutra u Palanci ako budem znao šta da tražim.