prnjavor3
Član
gasparo sa koševima za gnojivo i ulagačem insekticida 4 reda 7600e a Olt sa koševima za gnojivo 4 reda 6550e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije to cena "za samo" meni je u selu bila nudjena ista opcija,dobra masina za 1900e,znaci mogla je jos na 1800e da ide.Imam neku ponudu Nodet 4 reda na 70cm plus 2 baterije kompletne mogo bi onda 6 redi da ide na 50cm samo. Za 2000 evra sve.Neznam šta da radim dal da uzimam ili ne.
Nisu se stekli uslovi da ti odgovorim na postavljeno pitanje.Kish jesi išo u Bašaid?
Neka je tebi,sve se vise dumam da dignem kredu da uzmem zitnu i kukuruznu sejalicu.Lepo ti kazem da ti prodam moju na licu mesta dok je u NB-u za 2000e,ako treba docu i da je izremontujem.
Imam neku ponudu Nodet 4 reda na 70cm plus 2 baterije kompletne mogo bi onda 6 redi da ide na 50cm samo. Za 2000 evra sve.Neznam šta da radim dal da uzimam ili ne.
Jel kupljena u Curugu...Mislim da je dobra cena. Meni juče stigla navodno "remontovana". 7 redi na 45 cm. Cena 3200€. Uopšte nisam zadovoljan. Sve moram proveravati. Katastrofa kako je uradjeno. Baš sam pogrešio. a mogao sam uzeti za 2800 da nije remontovana i uraditi je sam.
E i M komerc ili Coric?U Bašaidu.