Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ploče od 120 i ne mogu da seju precizno kao jednoredne ploče,usmerivače svakako treba skinuti jer pri većoj brzini setve ili vlažnijem semenu hoće da zaguši...Ja sejem Zetorom trecom na nekih 1800 o/h. Ucinilo mi se prosle god. kao da nije raspored zrna bio precizan. Cini mi se da je neko rekao da je bolje skidati usmerivace jer ce sejati preciznije.
Kukuruz, soju i suncokret.... Za mojih 5 jutara, i ovo će poslužiti, a koliko sam je jeftino kupio, i u staro gvožđe da je dam pa sam opet na dobitku....Šta ces da seješ snjom?
Sa setvom soje si imao problema ili i sa kukuruzom i suncokretom?uvek sam imao problema sa setbvom dok nisam skinuo usmerivače sada seje sve bez njih
U pravi si, jer ima mnogo rupa na ploci i zrno do zrna, pa prilikom pada na usmerivac desava se da se za desetinu sekunde neka zrna zaglavi i pri voznji od 5 km na sat dolazi do veceg razmaka izmedju zrna u redu. Zato cu ove god. skinuti usmerivace u setvi soje.Samo za dvoredne ploće smetaju usmerivači
Sa setvom soje si imao problema ili i sa kukuruzom i suncokretom?