Korisnik1787
Član
- Učlanjen(a)
- 29 Dec 2009
- Poruka
- 3.649
Gospodine Paorpaor,
pa to je ekipa za spejs šatl, a ne za ovakvu primitivnu sejalicu.
pa to je ekipa za spejs šatl, a ne za ovakvu primitivnu sejalicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel imate broj od coveka iz Kisaca koji pravi te zupcanike ?Ukoliko nemaš zupčanik sa pravim brojem zuba ima čovek u Kisaču koji pravi po narudžbini.
Nama seju gaspardo sejalice repu vec nekih desetak godina.Prvo su bile 6 redova sa diskovima ,a zadnje 4 godine 12 redova sa raonicima bez diskova.Seju repu odlicno ali raspored zrna bas nije odlican,dobro to zavisi i od brzine setve.Recimo drug moj radi u mk agrounija i oni imaju kuhn sejalice i kod nje je raspored zrna bolji ali brzina setve ne prelazi 5km.Pre dve godine sejala mi je monosem 12 redova sejalica raspored zrna odlican ali setva bila katastrofa morao sam seme motikom zatrpavati na mestima,ovu pricu moze clan Mica967 da potvrdi.Bio bi dobar. Svi kazu da je jako precizna. Kako Gaspardo radi repu u nasoj zadruzi?
ALZ-metal Kisač vl. Čeman Jan na ulazu iz Rumenke sa leve strane tel. 021/827-332. Jedno pitanje jesi li ploče posebno poručio ili si ih dobio uz sejačicu?Jel imate broj od coveka iz Kisaca koji pravi te zupcanike ?
Ili ima mozda neko zupcanik sa 25 zuba ??
Ja imam 2 sa 15 zuba i 2 sa 22 zuba,odnosno imam jedan od 22 zuba viska,a fali mi jedan od 25 zuba.
Da ne pametujem puno, evo kakvu sam ekipu imao prosle godine:
zubčanike imaš najpovoljnije u Šapcu NOMEX 015/342-532Ja mislio da samo radi ploce,sad cu da ga zovem mozda ima i zupcanike pa da mi sve posalje ako ima.
---------- Poruka napisana u 10:58 ---------- Prethodna poruka je at 10:55 ----------
Nema sad sam ga zvao,ima samo one za poklopce kutija oni su 15e komad i ne trebaju mi za sad.