Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cuo sam da je oko 150 eura par! Neko mi rekao da je pitao bas na vasaru u Debeljaci pre neki dan!Mozda gresim ali ta cifra mi je nekako u prolazu ostala i mislim da je ta cena...Ko je kupio neka se javi!Kako se ponasa plug imt 757 u radu sa predpluznjacima kakva su iskustva?dali ih vredi stavljati ako je neko skoro kupovao koja je im je cena
Kako se ponasa plug imt 757 u radu sa predpluznjacima kakva su iskustva?dali ih vredi stavljati ako je neko skoro kupovao koja je im je cena
Pre bi mogla daska od starog konjskog plugaDa li bi mogla plocica od paraca za zagrtanje kukuruza da zamene predpluznjak?
Nabavio sam 757 -20 uz 756-30 jako me zanima kako radi sa predpluznjacima 757 jer su dosta skupi 150e dva komada zvao sam da pitam a ja platio plug 400,malo je puno para za predpluznjake,mislim nema tu bog zna sta nosac i raonik cak razmisljam da pokusam da napravim predpluznjak od starog raonika treba ovih dana da porazgovaram sa kovacem o tome....