Tu se još treba raspitati da li je to cena golišavog pluga, tj. da li se posebno još naplaćuju crtalo, točak i deflektori. Iz cenovnika odakle sam ja prepisao cene se to nije moglo zaključiti, a nisam to pitao ni njihovog predstavnika na predavanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To su cene golišavih plugova.Tu se još treba raspitati da li je to cena golišavog pluga, tj. da li se posebno još naplaćuju crtalo, točak i deflektori. Iz cenovnika odakle sam ja prepisao cene se to nije moglo zaključiti, a nisam to pitao ni njihovog predstavnika na predavanju.
Drustvo,nedavno smo se ponovili. Ima li ko sugestija i iskustava u vezi ovog pluga? Ima jos slika u "Kverneland plugovi".
@Bobo : hvala na zapazanju od pre koji dan.
[/IMG]![]()
izgleda da je neko zaboravio da okrene na desnu stranu i spusti na fabricku stopu
Знаш зашто мислим да су под малим углом, врхови раоника не належу лепо на главе већ се наслањају на задебљање са доње стране, тако да су одигнути 7-8мм од главе, па ми то не изгледа добро. дефлектори ми нису много потребни ја не орем дубоко.