Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sam hteo i ja da kazem! Ja orem sa leopardom 3x14"(105cm) i odnese mi pola traga levog tocka a prva brazda nije veca od ostalih(videlo bi se po oranju)....šandor je napisao(la):Ja orem sa Rusom i sa istim Vogelom kao Johni , i meni zadnja glava odnese pola traga od zadnjeg točka . Ili je kod mene više nego 105 cm.

Johny CASE IH je napisao(la):evo nesto za clana DUKEJA da pogleda kako imt 560 (kao i njegov) vuce 3 brazde vogel i to sam bez vozaca !ajde pogledaj pa nek se uveris da ja nisam jedini koji snima traktor kako sam ore
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5S2z3YFckwQ[/youtube]

Johny CASE IH je napisao(la):svaki vogel plug je dobar i izdrzaljv ali je pomalo lagan jer moj ima oko 400kg i nece se zarivati u zemlju kad je tvrdo ali juce sam orao jako suvo i tvrdo zemljiste i prva prednja glava mi je isla na oko 30 35cm a treca na oko 20cm
Johny CASE IH je napisao(la):standardni plug vogel noot L 950 ima 325kg sa tockom adapterom i deflektorima bez pretpluznjaka i crtala a moj plug vogel noot L950 ima svu opremu osim crtala znaci ima pretpluznjake koje su teski bar 25kg po telu x 3 to je 75kg + 325g sam plug to je dodje ravno 400kg i jos ako bi smo dodali i crtalo imao bi preko 420kg ali to mi ni netreba jer i pretpluznjake rade kao i crtalo i taj plug ima masu od 400kg i nije bas lagan i napravljen je od kvalitetnog materijala

I onda svaki drugi dan da menjam daske?kiraj je napisao(la):Maticu onda treba kupiti bar tri pluga posto imam svakakve zemlje ili kako kverneland predlaze kupis jedan plug a vise tipova dasaka pa po potrebi menjas.
Ja drzim po dva pluga za svaki oracki traktor! Za ursusa imam leoparda 3x14 za laka zemljista i kverneland 5x10 za ugarenje i rit stime sto petu glavu po potrebi skidam ako je puno teaktoru!jako dobri ja sam imao mali oltov 2x25 ali sa regentovim daskama mali ferguson se igrao sa njimMatić je napisao(la):Kada pogledaš i dođe mu tako ali ko će to još raditi da kupuje desetine plugova ili dasaka za jedan plug.Ja sam zadovoljan IMT-om i Overumom mada me kolega ubeđuje da uzmem Regenta a Overuma zalivadim.Ovde niko nema Regenta pa nisam nikako pametan šta da radim.Zna li neko od vas kolega kakvi su Regenti orači?