Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sam hteo i ja da kazem! Ja orem sa leopardom 3x14"(105cm) i odnese mi pola traga levog tocka a prva brazda nije veca od ostalih(videlo bi se po oranju)....šandor je napisao(la):Ja orem sa Rusom i sa istim Vogelom kao Johni , i meni zadnja glava odnese pola traga od zadnjeg točka . Ili je kod mene više nego 105 cm.
Johny CASE IH je napisao(la):evo nesto za clana DUKEJA da pogleda kako imt 560 (kao i njegov) vuce 3 brazde vogel i to sam bez vozaca !ajde pogledaj pa nek se uveris da ja nisam jedini koji snima traktor kako sam ore
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5S2z3YFckwQ[/youtube]
Johny CASE IH je napisao(la):svaki vogel plug je dobar i izdrzaljv ali je pomalo lagan jer moj ima oko 400kg i nece se zarivati u zemlju kad je tvrdo ali juce sam orao jako suvo i tvrdo zemljiste i prva prednja glava mi je isla na oko 30 35cm a treca na oko 20cm
Johny CASE IH je napisao(la):standardni plug vogel noot L 950 ima 325kg sa tockom adapterom i deflektorima bez pretpluznjaka i crtala a moj plug vogel noot L950 ima svu opremu osim crtala znaci ima pretpluznjake koje su teski bar 25kg po telu x 3 to je 75kg + 325g sam plug to je dodje ravno 400kg i jos ako bi smo dodali i crtalo imao bi preko 420kg ali to mi ni netreba jer i pretpluznjake rade kao i crtalo i taj plug ima masu od 400kg i nije bas lagan i napravljen je od kvalitetnog materijala
I onda svaki drugi dan da menjam daske?kiraj je napisao(la):Maticu onda treba kupiti bar tri pluga posto imam svakakve zemlje ili kako kverneland predlaze kupis jedan plug a vise tipova dasaka pa po potrebi menjas.
jako dobri ja sam imao mali oltov 2x25 ali sa regentovim daskama mali ferguson se igrao sa njimMatić je napisao(la):Kada pogledaš i dođe mu tako ali ko će to još raditi da kupuje desetine plugova ili dasaka za jedan plug.Ja sam zadovoljan IMT-om i Overumom mada me kolega ubeđuje da uzmem Regenta a Overuma zalivadim.Ovde niko nema Regenta pa nisam nikako pametan šta da radim.Zna li neko od vas kolega kakvi su Regenti orači?