Plug - osnovna tema

Plug je više nego odličan bar na pogled kroz ekran.Moje gledište je da ni cena nije jaka ukoliko je i uživo skroz OK.Samo sa tim špicevima dobro se preračunaj koliko ti treba ks.

2llne4w.jpg
:ppozdrav:
2h55xxk.jpg
119atyw.jpg

ima točak , jedino predplužnjke mi se ne sviđa to ću da menjam:ppozdrav: za te pare nikad takav plug nećeš da kupiš::novac::
2llne4w.jpg
2em31nd.jpg

Traktor će da peva, kod nas u našem ataru laka je zemlja IMT539 sa plugom dve brazde nosi 70 cm ko iz šale . Pa i sa Case jx 95 treba da vuče onda 105 cm i na dubini 30 cm , ni nerazmišljam o tome

Poslednja izmena od urednika:
Šta je preterano ?

Ja sam do sad radio sa tri traktora, dva traktora 539 i Rakovicu 65 sad oni neće više da uđu u brazdu . Znam da je malo čudno al kad naiđem na nekog sa 539 da ore ću da ga snimam pa da se uverite sami u to čudo .

Poslednja izmena od urednika:
Kao prvo gospodine @Barbu molio bih Vas da ne pišete post za postom.
Gospodine @North Army,
Vi stvarno ne poznajete snagu CASE traktora. Molio bih Vas da kontaktirate na PP uvaženog člana ovog foruma gospodina @zzivica i on će Vam objasniti snagu ovog traktora i sve njegove mogućnosti.Možete kontaktirati još jednog člana mislim da znate na koga mislim jer i taj član je znao sve mogučnosti ovih traktora!

Aaaa jok,ovde se pricalo o ferciki a.k.a. IMT 539 kog sam vozio ohoho i kad ljudi kazu da iz sale vuce 70cm sad ne znam jel samo vuce ili i ore,a bas me interesuje sta radi jer uvazeni clan gosn. ZZivica sa traktorom marke Case JX 95 + x konja vuce plug od 14 cola,pa me interesuje ko je lud a ko zbunjen.

nije stvar u snazi traktora nego u strukturi zemlje koja se ore.u grebencu i okolini (imamo i mi takav deo atara)je takozvani crni pesak koji se lako obradjuje,ko nije video dzabe da mu se prica

Svako zna u svom ataru koju konjažu traktora treba za dve ,tri , četri brazde koje bi moglo da vuče da pravi oranicu kako treba. Bio sam juče u Koštilj tamo je bila reprezentacija CASE i tamo kod njh treba traktor od 120 KS da vuče plug sa tri brazde , tako tešku zemlju imaju . nisam bio tu da odmah vam odgovorim

Traktor će da peva, kod nas u našem ataru laka je zemlja IMT539 sa plugom dve brazde nosi 70 cm ko iz šale . Pa i sa Case jx 95 treba da vuče onda 105 cm i na dubini 30 cm , ni nerazmišljam o tome

ako je tako onda si trebao kupiti cetvorobrazdni plug za Case-a

Bio sam i ja juce u Kustilju. Traktor od 125 ks koji je orao sa 3 brazde je vristao koliko mu je bilo tesko a dubina nikakva

Nazad
Vrh