Plug - osnovna tema

Oprostite nisam se predstavio zovem se Srđan i dolazim iz malog mjesta Imotski i zanimaju me ove slike IMT-a

? ? ?
2welz5g.jpg

200b77a.jpg

posstovani forumasi imam traktor imt 5106 i vucem snjime 757 dvobrazni mislim da iako je traktor odavno postao punoletan moze vuci veci plug ali nisam siguran koji i dali bi bes problema mogao vuci trobrazni i koji pozdrav

znaci mogao bih bez problema trobrazni cuo sam da se imt-eovi plugovi tesko vuku da se lakse vuku fogelovi plugovi da je trobrazni fogel kao dvobrazni imt a da i kvalitetnije oru

treptaj je napisao(la):
posstovani forumasi imam traktor imt 5106 i vucem snjime 757 dvobrazni mislim da iako je traktor odavno postao punoletan moze vuci veci plug ali nisam siguran koji i dali bi bes problema mogao vuci trobrazni i koji pozdrav
Ja orem sa IMT 5100 3x35 uvek i svugde.

kod nas 5106 vuce 3x16coli pretezno sa vn-plugovima u 1bh,sto bata kaze uvek i svugde, s tim da je 1bh preradjena pa ide otprilike kao 5sh.(valjda nekih 8-9km ne znam tacno)

Cija bih ovo bila proizvodnja nudi mi covek za 400e.Ajde da vidimo i kreativnost u pogadjanju.
Ponavljam da i mene interesuje

Taj bi trebao da bude Althaus. Meni lici po cilindru na njega. A za 400e mozes ga slobodno uzeti. Nema on tu nikakvu zaradu na njega.

Oce oni da daju dzabe sazaljevaju sirotinju , posle ga ovaj nas stavio u dzep pa ga doneou srbiju.
Post je spojen: [time]1301260994[/time]
To se zove nasa posla. U vaspitanom svetu ljudi gledaju da li to njima odgovara , ako im ne odgovara onda ga oni ne kupuju. A to da li je on prevario nekog pa ga je uzo , da li mu ga neko poklonio za rodjendan ili ga preplatio , to njih ne zanima.

Ne sazaljevaju sirotinju nego ih mrzi da ih nose do deponije a i to plate,pa plate i transport a nasi kupe redom.
Kad lepo upakuje u auto prikolicu njega put dodje 50e jer moze jos stvari da ponese,no da ne vucemo u off dalje...

Bezi od njega za to delova nema a koliko vidim i ovako je sav izvaren i traljav.

Nazad
Vrh