mikiglogonj
Član
za te pare bolji plug nema da se kupi.zoran frenki je napisao(la):bas ce on da mi kaze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za te pare bolji plug nema da se kupi.zoran frenki je napisao(la):bas ce on da mi kaze.
Da. Ovi diskovi su ti neka vrsta deflektora, bas za duboku brazdu.velja imt 540 je napisao(la):cvejo za nako duboko oranje
ima szr "plamen" Srbobranairplanejunior je napisao(la):![]()
![]()
Dal` neko zna gde moze da se nadju daske za ovakav plug?![]()
prvo se pretstavi u odgovarajucoj temi pa ces dobiti odgovorRorofreze je napisao(la):@Spajki
da li je se kvario ovaj veliki IMT jer sa diferencijalom ovi veliki
5170 i 5210 imali su problema ja sam imao 5170, 90.g i stalno je bio u problemima, a sada imam JD 4450 90.g san od traktora
panonac je napisao(la):airplanejunior,mozes pogledati u kovackoj radnji SUDAR-Veliki Radinci![]()
Padnes iz vedra neba ,nit znamo ko si i sta si , nit si imao kulture da nam kazes kako se zoves a vec si nao da kudis i hvalisRorofreze je napisao(la):@Spajki
da li je se kvario ovaj veliki IMT jer sa diferencijalom ovi veliki
5170 i 5210 imali su problema ja sam imao 5170, 90.g i stalno je bio u problemima, a sada imam JD 4450 90.g san od traktora