Bubu
Član
Ja sam imao i onaj 757.35 koji je imao Kverneland glave, oklagiju kao 701 i tanke bocne ploce na gredama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobra konstatacija,jeste kod nas u rasinskom okrugu pitanje je gde misli da vuce covek imt-a.Inace ako je zemlja icemu laksa ide ferdza sa imt 755 samo sapce ja sam do ove godine radio i nemam zamerku.Opet kazem sve zavisi sta se ore.Ide i u kukuruznjak samo pazis da ti ivica tocka ide tik uz red i zaorava mada stavis i konstrukciju od cevi ispred prednjih tockova samo da rusi stabljiku onda on lepo zaorava ako ikako malo traktorom mozes da pojuris da bi 755 stigao da obrne brazdu.milanristicks je napisao(la):Levak Za 539 je najbolji plug 755 sa njime se ferga najmanje muci.
I na nasem Rabeu postoji slican sistem,samo sto se nalazi u podnozju nosaca i ima navojno vreteno za fino podesavanje...inace korisna stvar.diklofen je napisao(la):Tu se može podesiti i ugao nosača daske ,a samim tim i položaj daske
Izuzetni plugovi ali sa pretpuznjcima ore sve zivo imas klip kako ore moj 9006 sa tim plugom u ovoj temiworm je napisao(la):Narode kakvo imate misljenje o plugu 757-20
Kako su se pokazali ti plugovi
kako slazu, koliko duboko mogu da oru i slicno
razmisljao sam da uzmem jedan za mog zelenka kad ne moze da vuce 3 brazde jer je kod nas zemlja dosta teska
ima kod nas jedan, imaju i kwederland LM100 a sad su uzeli i akpila mislim da je 4+1 obrtac sa memoriskim cilindrom,ZORAN.BNS je napisao(la):Da li je neko radio sa plugom Akpil i kakvi su utisci
tako to ide...al se zato ne boj da li radi posao...i znas da se nisi zeznuo.panonstib je napisao(la):Gospodine @branko91
jeste njegov je.
@srdjan7
mislim da bi bio skup da je na prodaju!![]()