abro
Član

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
steve73 je napisao(la):Lala iz Banata je napisao(la):Pune i udri.![]()
slazem se. a resetkaste nije lakse vuci....izprobano 100%, a da rastrese bolje slazem se, ali ne u ovakvim uslovima koje smo jesenas imali, barem ne u nasem kraje gde imamo 1. klasu cernozjema...
Hvala mitio,tako sam i mislio jer na crtalu ima utisnuto OLT ali predhodni vlasnik kaze Dubica.Znas kako je to crtalo nije merilo ali verujem ti da je Osjecki i drago mi je,nekako tu tvornicu gotivim.Nisam imao nikad visoki klirens ustvari imao sam leoparda pa mi ovaj deluje nepoznat sta mislis kako ce to da ide-onako uopsteno jer ne sumljam u majstora.Taj plug+moj traktor.....?mityoo je napisao(la):
jeli bi mogao imt 539 da nosi taj leopard jurim da kupim plugmityoo je napisao(la):Kod nas se T40 igra sa leopardom 2x14" tj 70cm zahvata, tako da nebi smelo da bude problema....
ne bi mogao, je sam probao, nisam uspeo ni da ga zakacim, bolcne su ulazile ali poluge nisu mogle toliko da se rastegnu, lanci nisu dozvoljavalilevak je napisao(la):jeli bi mogao imt 539 da nosi taj leopard jurim da kupim plugmityoo je napisao(la):Kod nas se T40 igra sa leopardom 2x14" tj 70cm zahvata, tako da nebi smelo da bude problema....