Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nezna jos uvek kako ce da radi i ja sam video na forumu pa sam napravio,a imao sam neke stare blinde od kombaja pa sam od toga pravioborko jagodinac je napisao(la):@565
Kazi mi ovo sto si navario na daskama za rasicanje zemlje, od cega si navario i koliko olaksava rad i dali uposte olaksava.
Razmisljam i ja to da odradim, ali ne znam kako ce se pokazati u radu tj. da ne radim dzaba
diklofen je napisao(la):Ja sam na 757.2 to pravio od gibnja.Stranu do daske smo varili najtvrđim elektrodama koje je majstor imao.Strana do neoranog je ostala nevarena tako da je tu zemlje više skidala materijal.Na taj način sam dobio nešto što bi se reklo samo-oštreći dodaci.Jako je lepo radilo i nije bilo potrebe za crtalom.Evo slike ako na isto mislimo.
![]()
Možda su mogli malo duži...Varili smo ih na početak daske ,a ne na raonik.
djoker je napisao(la):Malo danasnjeg oranja plug 757 visoki klirens u kukuruzistu torpedo 9006
http://www.youtube.com/watch?v=yO0GZcHSzFA