Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trobrazni obrtac Kverneland LI 100 Vario.djoker je napisao(la):Lalo@ koji plug vuces sa 1221 jesi li uzeo 4 brazdi i ako jesi koji?
Ko ima traktor sa rezervarom od 300l taj nebi trebalo da ima problem da napuni dva rezervaraBubu je napisao(la):U 2 rezervoara od 'Rogonje' sa slike stane bezmalo 600 evropskih novaca sto je dovoljno za oko 150kj tanjiranja ako se ne varam a toliko bi kostalo da se napravi 10 predpluznjaka s' tim da predpluznjaci ostaju a naftu svake godine treba sipati za tanjiranje...
Kada su deflektori dovoljno spusteni onda lepo gura ostatke u brazdu kao sto to predpluznjaci rade. Mislim na tip deflektora kao na Spajkijevim slikama posto i ja imam takve na mom plugu.
Vidi Bado,Nije problem usuti 600l goriva za 150 kj tanjiranja, a cini mi se da nam je svima cilj da sto vise smanjimo troskove u ovoj nasoj proizvodnji,ispravi me ako gresim?BADA je napisao(la):Ko ima traktor sa rezervarom od 300l taj nebi trebalo da ima problem da napuni dva rezervaraBubu je napisao(la):U 2 rezervoara od 'Rogonje' sa slike stane bezmalo 600 evropskih novaca sto je dovoljno za oko 150kj tanjiranja ako se ne varam a toliko bi kostalo da se napravi 10 predpluznjaka s' tim da predpluznjaci ostaju a naftu svake godine treba sipati za tanjiranje...
Kada su deflektori dovoljno spusteni onda lepo gura ostatke u brazdu kao sto to predpluznjaci rade. Mislim na tip deflektora kao na Spajkijevim slikama posto i ja imam takve na mom plugu.![]()
Kada su normalni uslovi vucem taj plug (5x16") negde oko 9-10 km/h.Gde je jako ugazeno teram oko 8km/h i mnogo lepse radi kad idem sporije tako da mislim da mu pretpl.ne bi bili problem.Usput kolega sa imt 5170 vuce vogell-not 5x14" sa sve pretpl. i ide kao i ja ...cicimoric je napisao(la):Sa pretpluznjacima ces lepse zaorati ali racunaj da ce plug ici malo teze sa njima