Oglasi bato, imas u vecernje novosti- oglasi mnogo plugova na prodaju, a ima i plugova u temi ponudamixi je napisao(la):Da li neko moze da mi pomogne gde da nadjem 3 brazdne plugove??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oglasi bato, imas u vecernje novosti- oglasi mnogo plugova na prodaju, a ima i plugova u temi ponudamixi je napisao(la):Da li neko moze da mi pomogne gde da nadjem 3 brazdne plugove??
755.4 ili 756.4 zavisi od zemljeAttila je napisao(la):Jel bi neko znao koji plug se preporčuje za rusa 1025. A da ore na 20-25cm.
Ponekad će mu i to biti mnogo.Attila je napisao(la):Ja sam mislio da uzmem neki od 3x35 barem jer su dosta široke gume.
onda ovi što sam ti ja rekao i bog da te vidi a i lakše ćeš spremiti zemlju nego da oreš sa 3x35Attila je napisao(la):Ne znam ni ja koji da uzmem jer nikad ne orem preko 25cm jedino manje.
Vogel L950 ili M950, zahvat menjas zavisno od uslova.Attila je napisao(la):Jel bi neko znao koji plug se preporčuje za rusa 1025. A da ore na 20-25cm.
za tog vogela ima tri imtLala iz Banata je napisao(la):Vogel L950 ili M950, zahvat menjas zavisno od uslova.Attila je napisao(la):Jel bi neko znao koji plug se preporčuje za rusa 1025. A da ore na 20-25cm.
onda još jednu brazdu ili drugi plug od 4 brazdeAttila je napisao(la):imam ja imt 756 bio je dve brazde pa smo dodali još jedu zadnju glavu sad je trobrazni ali to vučem sa rusem 820.