Plug - osnovna tema

Ostaje ti da probaš, ne znam koliko je precizan hidraulik na Zetoru.

Imam problem s vario plugom, ..kada mu zadam ručicom iz traktora zadatak promene zahvata., cilindar se neće izvući niti skupiti, a creva koja idu od traktora se napinju (kao da negde zapinje ).....neće niti u jednom smeru, .. Inče plug (Potinger servo 35) ima memori cilindar i dok se plug okreće normalno cilindar radi, menja zahvat pluga (skuplja ga ili širi), ..što bi mogao biti kvar?

pokušao sam prekopčati na drugi par...opet okretanje radi, širernje ne...još ću probati prikopčati na drugi traktor
Čudno mi da mi se to desilo u radu, okrenuo se na kraju i htio promeniti zahvat na zadnjem prohodu pokraj međe i neće
Da ali ženske na plugu su možda problematične i imaju neki problem sa ženskim na traktoru.

Ima li neko kuhn vari master 120 ? Treba mi samo duzina španera koji je do vario cilindra, na samom plugu.

Poslednja izmena:
Slovenska kopija Lemkena, ima njegove potrošne dijelove. Kolega ga je imao na probi, odlično radi, ali je rekao da je mekan materijal, nešto je savinuo na njemu, ali na neki banalan način. To treba uzeti sa rezervom jer ja ga nisam osobno probao.

Nazad
Vrh