Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bih rekao teska socijala.Danas se ponovio, uzeo zeleni lemind , 14 coli, trebalo bi nove raonike da mu uzmem, jel ok uzeti mg plamen? nemam nesto mnogo ni da orem posteno..
kolko si ga platioDanas se ponovio, uzeo zeleni lemind , 14 coli, trebalo bi nove raonike da mu uzmem, jel ok uzeti mg plamen? nemam nesto mnogo ni da orem posteno..
Onda je to 2/3 dubine...Pretplužnjaci idu na 1/3 od dubine oranja.Ako oreš na 30 ideš 10 cm od vrha do vrha raonika(misli se na raonik pretplužnjaka i naravno raonik dole).
Jes da se teze vuce i da mu treba brzina da zaore biljne ostatke,al je to jedan od retkih plugova koji moze da se izbori sa nasom smonicom Samo mu ukosnici osovinu jer zna da pukne ako ima sta da ga vuce....za ostale delove nema brige..Danas se ponovio, uzeo zeleni lemind , 14 coli, trebalo bi nove raonike da mu uzmem, jel ok uzeti mg plamen? nemam nesto mnogo ni da orem posteno..
Pa ako je dubina oranja 30 cm a vrh predpluznjaka je podesen na 10 cm od vrha raonika onda je to 2/3 dubine ili 20 cm dubine predpluznjaka,ili ja nisam dobro razumeo ili si ti pogresno napisao ...Da je na 2/3 išao bi na 20 cm a onda ti pretplužnjak ne bi ništa ni radio.
Vuce ga 577, a nesto ne bih rekao da se nesto teze vuce, po meni bolji plug od 756... komsija ga ima, skinuo je petu na plazu i plaz je pravljen, malo stoji pobodeno , tako da odmah ide u zemlju kada ga spustis.Jes da se teze vuce i da mu treba brzina da zaore biljne ostatke,al je to jedan od retkih plugova koji moze da se izbori sa nasom smonicom Samo mu ukosnici osovinu jer zna da pukne ako ima sta da ga vuce....za ostale delove nema brige..
Jos ako si kupio visoki klirens,pun pogodak
Ja sam uzeo ove raonike u palanci na vasaru od kovaca iz knjazevca i odlicni su ,pre njih sam koristio zastavine raonike i bili su ok...![]()
![]()
Jedina mana po meni ovom plugu je to sto nema mesta da se stavi prednji crtak...