Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Proveri stabilizatore na polugama kad zakačiš plug, da može u svaku stranu podjednako da se pomere, pa po potrebi malo ih raspusti ili pritegniImam problem, ako neko zna resenje, imam plug regent eurostar 120 3 brazde i podesavao sam sve sad i na traktoru kao i na plugu, izmerio sam poluge u milimetar su iste, plug je podesen sve kako treba ali kad bacam na desnu stranu vuce me na neorano i tesko ide, na levo kad se baca ide super lagano ga vuce i lepo slaze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imam isti plug i imao sam na pocetku takvu situaciju, da jedna strana radi lepo a druga ne. Problem je bio samo u podesavanju onog vijka koji ogranicava okretanje pluga. Ako se dobro secam mislim da se na tu stranu nije dovoljno okretao, samim tim nije stajao potpuno ravno kad je u brazdi a samim tim 1. i 3. brazda ne idu jednako duboko. U pitanju je mala razlika ali napravi problem, na primer 1 krug na tom vijku je dovoljan da zajebe stvar.Imam problem, ako neko zna resenje, imam plug regent eurostar 120 3 brazde i podesavao sam sve sad i na traktoru kao i na plugu, izmerio sam poluge u milimetar su iste, plug je podesen sve kako treba ali kad bacam na desnu stranu vuce me na neorano i tesko ide, na levo kad se baca ide super lagano ga vuce i lepo slaze
Sent from my iPhone using Tapatalk