miroslav k
Član
moze li mi neko reci kakva je razlika kwederlanda LD100 i LM100?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kaci slike da vidimo kako izgledaju raonici mi zemo treba da imamo slicnu zemlju za oranje a nameracio sam se na leoparda sa krivim gredeljomkoceljevac je napisao(la):evo malo pomoci oko leoparda : krivi gredelj je mnogo bolji jer je cvrsci i kraci, hocu reci da je blizi traktoru, mnogo lakse ulazi u zemlj i samim tim je laksi i vuci a sto se visine tice ista je i kod krivog i kod pravog gredelja.samo obratite paznju na raonike: kod nekih u vojvodini sam video leoparde sa mnogo velikim, i izolucenim raonicima. takav plug tesko ulazi u zemlju "zaorava" , tesko ga je vuci, i iskace iz zelje kada su u pitanju teske zemlje za oranje :smolnice i ilovace . poslacu vam sliku kako treba da izgleda leopard sa pravim raonicima koga je lako vuci i skoro u momentu zaorava malte ne u beton. dosta ljudi se zali da leopard tesko ore u tvrdom i suvom zemljistu sto je sto posto netacno. ja garantujem da je leopard " krivi gredelj " jedan od plugova koji je najlaksi vuci i koji i u plitkom i u dubokom oranju fenomenalno prevrce brazdu sto ni jedan imt nemoze, za vogela i ostale ne znam.
Farmer II je napisao(la):@ milwoky jel ti to imaš specijalna kolica za plug ?![]()
zar je moguce da niko na znamiroslav k je napisao(la):moze li mi neko reci kakva je razlika kwederlanda LD100 i LM100?
Evo nešto pa probaj da vidiš razliku.miroslav k je napisao(la):zar je moguce da niko na znamiroslav k je napisao(la):moze li mi neko reci kakva je razlika kwederlanda LD100 i LM100?
Uzmi UN400.Milos.mtz je napisao(la):Kakve su daske NY? Hocu da kupim vogel noot 3sl950 a u ponudi imam daske un400 i NY. koje su bolje i koje se lakse vuku?![]()
Kod mene na vogelu L 950 su daske UN 400, ide lako i dobro zaorava. U ovoj temi http://poljoinfo.com/prikljucci-za-traktore/teh-dokumentacija-i-uputstva-za-traktorske-prikljucke/ imas uputstvo sa katalogom delova za vogel&noot plugove u kome mozes videti oblike daski po oznakama.Milos.mtz je napisao(la):Kakve su daske NY? Hocu da kupim vogel noot 3sl950 a u ponudi imam daske un400 i NY. koje su bolje i koje se lakse vuku?![]()
koceljevac je napisao(la):ja sam takav lemind jednom pozajmio od rodjaka da orem i mogu ti reci da je vrlo tezak vuci za razliku od leoparda [ krivi gradelj ] 2 x 14 coli . ako imas kod nekog ovakav onda pozajmi pa ces videti razliku
Potpisujem.MONTOYA je napisao(la):kod nas se ni lemind ni leopard ne smatraju za neke plugove