Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
On je najskuplji za sve...Ta kocka je uvek bila skupa u pm!!!!
Zimus pokojni komšija i ja nadjemo nov klip sa kockom od lemkena u Vajskoj kod Nikole što uvozi točkove i klipove
tražio nam je 450e
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Ja imam 2,nizak i glavi ..mora dosta sporo da se ide kako bi masa prolazila...alergičan na svaku masu na površini.
Treba ga probat ja sam ga imao slabo u plitkom bolje orao duboko loše.Postovanje. Kakav je plug imt 756 visoki klirens s kvernelend glavama? imam jedan u ponudi ali voleo bi da znam nesto blize o njemu. Unapred hvala.
Imam ja, ne voli bas masu. Cesto kad nije usitnjena masa kako treba mora da se istanjira jednom u suprotnom gusi na svakih 15-20m. Inace vrlo jak plug (dobar kvalitet izrade za moj ukus i ako je star moje je iz 70 i neke godine) i mnogo lako se steluje i odlicno slaze brazdu. Da je visok 70+ i da mu je razmak bar 90-95cm ne bih kupovao obrtac niti drugi plug uopste.Jel netko imao ovakav plug, 3x14 zahvat, kako radi u kukuruzovini?
Cjena 800€....
60cm je visok..razmak između brazdi je od 60 do 70cm..mala visina za protok mase. Da je jak i lepo ore,to stoji..ali ga masa jb..Ne deluje da je nizi od 757