Plug - osnovna tema

Probaj pod nazivom nozasto crtalo.Bar se tako zove ove na prednjem kraju plaza, verovatno je isti naziv za ovo na zadnjem kraju.

Verovatno mikron sirig ima ako je neki strani plug.

Svaka čast zorge, sad bar znam šta tražim proširivač brazde

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Koja je razlika izmedju ove dve daske?
b21f08e35bd8b5ad5787e1f6f870eaf4.jpg
f8d2f2adf2cfe76a51567e1e06dc1f54.jpg

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk

Da li je ovaj plug bolji od IMT 757.20 i mozel neko gledajuci slike vidjet u kakvom je stanju

Svaka čast zorge, sad bar znam šta tražim proširivač brazde

Ил' то, ил' да тражиш оне проширене даске које раде тај исти пос'о. ...Ил' да купиш плуг за "он-ленд" орање. ;)

Шалу на страну, ако овде не можеш да их нађеш, у Британији можеш, а барем њима није проблем да ти то, ако ти одговара цена, пошаљу поштом.

Samo obrati paznju ako salju Kuehne+Nagel, jesu jeftiniji ali ne carine za fizicka lica pa eto muke... Meni umalo nisu vratili posiljku nazad za V.B.

KOji bi plug bio najbolji za 577 to najbolji znaci da zaorava zetvene ostatke da dobro poklapa brazdu i da nije nesto tezak za vuci a da je ravnjak,da je sa dve brazde zahvata 35 cm ako takav uopste postoji,mislim na sve ove zahtjeve koje sam postavio,trenutno imam IMT 757.20

KOji bi plug bio najbolji za 577 to najbolji znaci da zaorava zetvene ostatke da dobro poklapa brazdu i da nije nesto tezak za vuci a da je ravnjak,da je sa dve brazde zahvata 35 cm ako takav uopste postoji,mislim na sve ove zahtjeve koje sam postavio,trenutno imam IMT 757.20
Leopard 14 cola iz Dubice, moj komsija ga ima i zaorava sve zivo.
Ovde imas kontakt
milicakondic97

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Kod nas to niko nema na plugovima.A ima traktora preko 300ks
Ne znam, sa ovim traktorom nisam još orao, ovo tražim po preporuci Ćire iz rti-a. Čoveka nisam upoznao lično al po pričama svih iz okoline kod kojih je dolazio da šteluje plug, razbija materiju.

Konkretno još nemam ni plug, samo sam u pregivorima za jedan, al od kad mi je on rekao za te noževe nisam mogao a da ne istražim šta je to, kako izgleda, pošto je itd jer ih ovde niko takođe ne koristi

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Kao prvo i najvaznije sto mi se ne svidja kod pomenutog pluga je to sto dobro ne prevrce brazdu a i nije bas uspjesan u zaoravanju zetvenih ostataka tj.kukuruzovine ili ja nisam vest da ga pravo podesimiako nisam jedini koji se na to zali.
Imt 757 traži malo veću brzinu rada (oko 8-9km) da bi lepo zaoravao i slagao brazde a pritom da ima dobre deflektore a još bolje predplužnike.

Koje mi deflektore onda preporucujete ,gde da ih kupim a da to bude zadovoljavajuceg kvaliteta?
Sto se tice predpluznjaka,njih nikad niko kod nas ne koristi ili bar ja nisam video kod nekog a i pitanje je ako bi ih kupio kako da ih postavim na pravo mesto

Kod mene su se najbolje pokazali originalni plastični deflektori (oni sivi stari, originalni koji su dolazili sa plugom, ne razna plastikarija od male privrede). Samo ih dodatno obezbediti nekim osloncem da ne puknu pod jačim teretom (npr. smrznuta ili ugrudvana zemlja), za već razbijenu zemlju koja stigne do njih su bili dovoljno jaki).

Ja se bojim da ga poteram toliko. Brzina peta kornjača na mtz 82 na oko 1700 obr je oko 7 km/h, jedino kad bih išao 6. kornjača ili 5. zec a to mi se čini jako brzo i za ovu godinu teško ali nisam ni probao.
Sale, koliko brzo ti ideš?

Nazad
Vrh