Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka čast zorge, sad bar znam šta tražim proširivač brazde
Leopard 14 cola iz Dubice, moj komsija ga ima i zaorava sve zivo.KOji bi plug bio najbolji za 577 to najbolji znaci da zaorava zetvene ostatke da dobro poklapa brazdu i da nije nesto tezak za vuci a da je ravnjak,da je sa dve brazde zahvata 35 cm ako takav uopste postoji,mislim na sve ove zahtjeve koje sam postavio,trenutno imam IMT 757.20
Kao prvo i najvaznije sto mi se ne svidja kod pomenutog pluga je to sto dobro ne prevrce brazdu a i nije bas uspjesan u zaoravanju zetvenih ostataka tj.kukuruzovine ili ja nisam vest da ga pravo podesimiako nisam jedini koji se na to zali.Šta ti se ne svidja kod 757 pluga? Zbog čega si nezadovoljan sa njim?
Ne znam, sa ovim traktorom nisam još orao, ovo tražim po preporuci Ćire iz rti-a. Čoveka nisam upoznao lično al po pričama svih iz okoline kod kojih je dolazio da šteluje plug, razbija materiju.Kod nas to niko nema na plugovima.A ima traktora preko 300ks
Imt 757 traži malo veću brzinu rada (oko 8-9km) da bi lepo zaoravao i slagao brazde a pritom da ima dobre deflektore a još bolje predplužnike.Kao prvo i najvaznije sto mi se ne svidja kod pomenutog pluga je to sto dobro ne prevrce brazdu a i nije bas uspjesan u zaoravanju zetvenih ostataka tj.kukuruzovine ili ja nisam vest da ga pravo podesimiako nisam jedini koji se na to zali.
Imt 757 traži malo veću brzinu rada (oko 8-9km) da bi lepo zaoravao i slagao brazde a pritom da ima dobre deflektore a još bolje predplužnike.