Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
https://youtu.be/jWX6dDMVqDwMiladine, jesi li razmisljao o PREVRTACIMA?
Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока
Бобо јес' ти продо ону твоју си циле си,?
Gde se nalazi plug?Koliko sam nasao specifikaciju da je visok 75 cm a razmak 90. I cini mi se da je opcija 14 I 16 coli. Plug nije u Srbiji pa ne mogu videti ko je tip daske. Jako lepo izgleda I interesuje me, ali nikako se ne zelim zajebati. Zato I pitam na forumu. cena je oko 2300 sa tockom.
Vrdi te pare Aco...a daske jesu manje,ali za tezi tip zemljista pun pogodak...bar je to moje iskustvo...za 80 ks odlican izbor.Koliko sam nasao specifikaciju da je visok 75 cm a razmak 90. I cini mi se da je opcija 14 I 16 coli. Plug nije u Srbiji pa ne mogu videti ko je tip daske. Jako lepo izgleda I interesuje me, ali nikako se ne zelim zajebati. Zato I pitam na forumu. cena je oko 2300 sa tockom.
Srdjane smatras da nije promašena investicija ako ga pazarim. Plug nije potrošen, kakve ima u ponudi. Koliko sam video na mascus aplikaciji da je zahvat 80 cm, pa računam 14 i 16 coli, jer kaže zasecanje 350 i 400 mm. Jedino neznam tip daske. Još jednom kada bude otišao u Francusku će pregledati dimenzije, pa ću mu reći da vidi šta na daskama piše. Po pločici klirens 75 a razmak 90 cm, pa se brinem da li je tesan. Jedino mi se ne svidja raonik bez vrha, a i voleo bi da su daske wn a ne un ali no, pretplužnjacvi su veliki, pravi za kukuruzovinu.Vrdi te pare Aco...a daske jesu manje,ali za tezi tip zemljista pun pogodak...bar je to moje iskustvo...za 80 ks odlican izbor.
Al je dobarTo je sve sto imam.
Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока