Paracinac88
Član
opusteno drustvo, slobodno kazite svoje misljenje...
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sta si ti uzeo, koju oznaku ima? na 3x35 nastelovanTakav neki turski sam i ja kupio,na koji razmak si ga nastelovao?
baci neku slikuaydin ili tako nesto,nisam siguran
uzeo sam u VGP
Tek kad ga zakacim za traktor,juce smo ljustili farbu sa dasakabaci neku sliku
izbacen je snimak, pogledaj dal stenje ili peva.Daj ti prijatelju neki snimak u brazdi, da mi vidimo jel taj basak stenje ili peva...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
mislio sam da ce ga tesko vuci a on nista ne oseca ga. probao sam ga i u tezu zemlju za obradu 30cm ide ko od sale..Lepo se on bori sa tim plugom...
https://imgur.com/a/zeTMJvI Koji je ovo plug deluje jako.
Trebalo bi da nabavim veci plug za 558, trenutno imam imt 755 u koji treba da se ulozi dosta nove daske, nastavak daske.
Gume su 16.9 28, teren je pod nagibom vecina, njiva brdovito. Zemljiste od peskovitog do teskog.
Razmisljao sam o 756 VK, mislim da mu je taman.
Tek kad ga zakacim za traktor,juce smo ljustili farbu sa dasaka
ako ja lazem tablica ne laze.Neverujem da ima 1300kg ovaj plug. Ispod 1000kg je on sigurno
ja ti kazem greda mu je 120x120 i 12mm debljine. a i visok klirens ima 80cm steluje se razman na 12,14,16 coli. bas je masivan..Svaka cast. Lemken Europal 7 sa tri glave nema ovoliko kilograma