Bi Zeleni
Član
Fazon je sto se isprave posle prvog kruga,to je od vrbovine pravljeno.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hudjikovi se ne ispravljaju, ali posle 30-40ha oranja donje pero je izlizano i pitanje je samo kada ce puci ,a bez njega kao i da nema deflektora.Fazon je sto se isprave posle prvog kruga,to je od vrbovine pravljeno.
Ja da sam na tvom mestu, pratio bih oglase kverneland plugova, i slao privatne poruke i pitao dal hoce da prodaju te originalne deflektore na daskama. Ja sam imao srece i nasao te originale i kupio ih.Jel ima neko preporuku za dobre deflektore?
Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk
ОрањемKako se najlakse skine farba sa daski?
U farbaru uzmi skid za boje namazi i posle 5 minuta mozes spahlom skinuti farbu.Samo ne moj kao kod nas jedan kupio novog vogela prevrtaca i kaze radniku da sastruze boju sa pluga ovaj brze bolje brusilicu i kamen za brusenje,majko sveta sta je uradio od dasaka je..bao im je nanu naninu za sva vremena i posle ko zna koliko 100ha uzoranih daske su jos uvek nagrdjene.Kako se najlakse skine farba sa daski?