Bubu
Član
Na Agro Masz plugu je jednako glupo napravljeno stelovanje kao i na Kuhn plugovima. Nije komplikovano ali treba oba toplinga stelovati kada se plug kaci za traktor sa drugim rasponom tockova ili ako se menja radni zahvat pluga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na Agro Masz plugu je jednako glupo napravljeno stelovanje kao i na Kuhn plugovima. Nije komplikovano ali treba oba toplinga stelovati kada se plug kaci za traktor sa drugim rasponom tockova ili ako se menja radni zahvat pluga.
bas sam ga danas gledao dobar je plug i sto kazes lako se vuce..Uzmes nekog vogela oni se bas lako vuku ja imam Lm 1020 c plus ide bas lako i lepo sitni.
Polovnog 5 godina je bio star vukao ga je claas od 95 ks.Pa je taj covek kupio 1221 rusa i onda mu je mali.4000e sam dao za njega.
daj neku sliku da ga vidim ako mozes da izbacis
Nemuči njega predplužnik već kolenasta, neki su kolenastu okrenuli sa desne na levu stranu da nemaju taj problem.Mop drug vuče ravnjaka na 40 sa 5106 mtejcom,daska rešetka,mana mu jedino prvi predplužnjak jer kupi kuruzovinu.